Logo

Bouw- en woonrijp

Het bouw- en woonrijp maken zijn belangrijke stappen in de ontwikkeling van een gebied. Met onze jaren ervaring zijn we gespecialiseerd in het uitbreiden van bedrijventerrein of woonwijken. We richten ons bij het bouw- en woonrijp maken vooral op het creëren van een leefbare omgeving.

Bovenaanzicht Bouwrijp maken Gravenbeek Oldenzaal

Van bouwrijp naar woonrijp

Het bouwrijp maken is maatwerk en legt de basis voor een succesvol nieuwbouwproject. In deze fase leggen we de terreinriolering aan, maar graven ook de funderingen uit. Daarnaast werken in de bouwrijpfase ook vaak aan watergangen, keerwanden of damwanden. Het woonrijp maken is de finishing touch. Het geeft een nieuwbouw project uitstraling en kwaliteit mee. In deze fase leggen de definitieve rijbaan en voetpad aan.

Bouwrijp maken de Bornsche Maten

“Mensen vergeten snel dat het werk vaak ondergronds afspeelt. Er gebeurt veel meer in de grond dan je daadwerkelijk ziet.” Aldus onze projectleider Christiaan. In opdracht van gemeente Borne hebben wij ruim 7 hectare ingericht voor de ontwikkeling van de nieuwe buurt De Maten. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de video. Leuk weetje: de Bornsche Maten is voor ons geen onbekend gebied veel woonwijken hebben wij hier bouw- en woonrijp gemaakt.

Bornsche Maten 1
VIDEO AFSPELEN   VIDEO AFSPELEN
playButton

Praktijkervaring

Benieuwd hoe wij samen met onze opdrachtgevers infrastructurele projecten realiseren? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hieronder een selectie.