Logo

(Her)inrichting

TWW is gespecialiseerd in het vormgeven en herinrichten van de openbare ruimte. Onze vakmensen zetten zich dagelijks in voor een sterke en klimaatbestendige infrastructuur. Of het nu gaat om aanpassingen op straatniveau of de volledige herinrichting van een plein, woonwijk of bedrijventerrein. Wij dragen zorg voor het gehele proces van het ontwerp en uitvoering tot en met de nazorg.

Bovenaanzicht Spoorpark Goor

In de praktijk: In den Vijfhoek Oldenzaal

In bouwteam met gemeente Oldenzaal hebben wij wincentrum In den Vijfhoek heringericht. Het werk bestond uit het creëren van een goede bereikbaarheid en een aantrekkelijke openbare ruimte. De herinrichting is onderdeel van de toekomstige ontwikkelingen van het Singelpark. Het Singelpark volgt de contouren van de vroegere verdedigingslinie met de gracht en oude stadsmuur. Door deze herinrichting in bouwteam aan te vliegen zorgde de samenwerking in de voorbereiding voor een goede uitvoering en tevreden stakeholders.

Bovenaanzicht De Vijfhoek te Oldenzaal

Praktijkervaring

Benieuwd hoe wij samen met onze opdrachtgevers infrastructurele projecten realiseren? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hieronder een selectie.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij:

Arnold Visch
Arnold Visch
Directeur