Logo

Onderhoud

Onderhoud. Daar komt veel bij kijken. Van het onderhoud van wegen tot woonwijken. Tot het onderhouden van riolering en elementverhardingen. Door de kennis en ervaring van onze vakmensen zorgen we altijd voor de beste kwaliteit en garanderen we een strak wegdek. Of zoals onze mensen dat zeggen: een strak biljartlaken. Met onze xxx  jaren ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van asfalt

Bovenaanzicht Groot onderhoud N347 Goor Haaksbergen

Door het onderhouden van de wegen verlengen we de levensduur van de wegen en de bijbehorende markeringen. In oosten van Nederland dragen veel wegen 'ons keurmerk'. Wij voeren het asfaltonderhoud uit voor gemeente Losser, Noaberkracht, Oost Gelre en Winterswijk. Voor provincie Overijssel voeren wij het cyclisch onderhoud uit.

"Een dynamisch project waar een strakke planning, vakwerk én teambuilding in samenkomen. Van kleine tot grotere werkvakken. Iedere keer ben ik trots op het eindresultaat wat we met het team neerzetten" Werkvoorbereidster Melanie Naber over Cyclisch onderhoud Provincie Overijssel.

Asfaltset Goor Haaksbergen

Rioolvervanging

Het klimaat verandert. Dit zorgt onder andere voor veel wateroverlast. En om hier onze leefomgeving op aan te passen creëren we in opdracht van gemeentes en overheden ondergrondse waterbergingen, extra vergroening of passen we het riool aan. Bij zware regenval wordt het riool veel belast. Het riool voert hierdoor het water niet snel af en dat kan leiden tot wateroverlast op straat of in de woning(en).

Reconstructie Brandlichterweg Denekamp

Praktijkervaring

Benieuwd hoe wij samen met onze opdrachtgevers wegen, woonwijken en rioleringen onderhouden? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hieronder een selectie.