Logo

Maak kennis met ons

Aangenaam. Wij zijn de Twentse- Weg en Waterbouw (TWW). Met meer dan 60 jaar actief binnen de infrabranche zijn we een vakbekwame speler. De kern van ons werk bestaat uit het aanleggen, reconstrueren en onderhouden van (weg)verhardingen zoals wegen en paden. Daarnaast is het aanleggen van riolering en het uitvoeren van grondverzet en het woon- en bouwrijp maken ook op ons lijf geschreven. Wij hebben als werkgebied de Provincies Overijssel en Gelderland. Deze regionale betrokkenheid is een van onze krachten.

Eigen mensen en materieel

Onze kracht ligt bij de aanleg en reconstructie van wegen en rioleringen. Dit doen wij voor vele opdrachtgevers in Twente en de Achterhoek. Deze werkzaamheden voeren wij uit met eigen mensen en materieel. Ook werken we samen met onze zusterbedrijven.

Onze werkplek

In november 2021 hebben wij onze intrede gedaan in het nieuwe bedrijfspand (de Boerderij) in Borne. De Boerderij is opgebouwd uit gebruikte bouwmaterialen, geleverd door al onze zusterbedrijven.

N Ieuwbouw Borne

Verder kijken dan nu.

Wij zijn onderdeel van ReintenInfra. ReintenInfra heeft begin 2017 als eerste in de branche (wegenbouw en sloop) de Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd met uiteindelijk een concrete invulling voor het bedrijf door het aanstellen van de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050 begin 2018. Sinds 1 mei 2018 is Maurice Beijk bij ons aangesteld als Rentmeester2050. Maurice is door de wol geverfd. Hij ademt duurzaamheid, hij noemt het zelf overigens liever volhoudbaarheid. Het besef is er zeker ook bij hem dat ook voor veel mensen binnen en buiten onze branche duurzaam denken een 'wollig' begrip is. Maurice helpt hen graag een handje om het beleid handen en voeten te geven. Elke actie die bijdraagt aan een schone wereld in 2050 is er één. Binnen ons bedrijf is de Werkgroep2050 actief. De werkgroep initieert de acties in overleg met de directie en beheren de actielijst. Elke actie wordt onder een gerelateerde SDG 'geplakt'. Met praktische acties motiveren en stimuleren wij vervolgens de gehele organisatie om hun steentje bij te dragen. Wij zijn ervan overtuigd iets toe te voegen om het verschil te maken in 2050 en misschien al wel in 2030. Kijkt u verder op de website van onze Rentmeester2050 voor alle ins and outs.

Wij vertellen je graag mee

Wij laten je graag ervaren hoe het is om (samen) te werken met en bij TWW. Voor meer informatie kun je terecht bij:

Arnold Visch
Arnold Visch
Directeur